Welcome, Guest
Username: Password: Remember me
Nouvelle Generation discussion only.

TOPIC: adidas dame sko

adidas dame sko 28 Nov 2017 21:41 #163

  • cbcvbc
  • cbcvbc's Avatar
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Posts: 2
  • Karma: 0
En moderne version adidas sko af en kultklassiker siden 1966, har disse kvinders Gazelle-sko en sommerfodret, lavt skåret stramt øvre og bløde foring for åndbarhed og komfort. En kontrasthæl og guld-print Gazelle og Trefoil logoer tilføjer interesse. Færdig med en ikonisk tekstureret gummi ydersål. På billedet er Adidas Originals Women's Gazelle i dampgrå / hvid.

For de damer, der adidas dame sko har spekuleret på, hvordan man skal bære adidas Gazelle, træder stil blogger Genesis Aguilar ind med et par ideer til inspiration. Kærlighed og stil mode blogger rammer en pose og balancen mellem comfy og stilfulde med tre outfits der parret perfekt med adidas Gazelle. Damer, tag et kig!

Adidas-mærket sætter adidas herre 2017 køb kurven for sportsteknologi og streetwear-relevans. I 1924 grundlagde Adi Dassler sin første skofabrik i Tyskland og leverede atletisk slid til guldmedalje i flere OL. Han skabte sit navnefirma og registrerede det nu berømte tre-stripes sko design i 1949. I dag er adidas sko og tøj synonymt med ydeevne og stil med kollektioner til rådighed for kvinder, mænd og børn.

adidas har lavet en adidas gazelle grå tilbud TechFit øvre, der strækker sig og bevæger sig med foden, i modsætning til mange traditionelle mesh overdele. For at skabe en uovertruffen naturlig løbeoplevelse har adidas kortlagt foden i løbet af gangcyklussen for at bestemme, hvilke dele af foden der har mest beskyttelse. De bundet polyurethanet i de specifikke steder i den øvre for at give optimal sikkerhed.

http://www.sportskomaster.com/
The administrator has disabled public write access.
Time to create page: 0.164 seconds